Altijd in beweging
Get Adobe Flash player

Secretaris

PROFIELSCHETS SECRETARIS

Het Meertheater is een semiprofessionele amateur toneelgroep die elk jaar een Nederlands toneelstuk opvoert in verschillende theaters en zalen in Noord-Holland.
We spelen meestal een tiental voorstellingen hoofdzakelijk in Westfriesland maar hebben ook optredens elders in de provincie.
De opvoeringen worden als regel rond de maanden oktober- november gehouden.
Voor elk te spelen stuk houden we van tevoren een open auditie ronde, waarbij we trachten voor elke rol een juiste acteur te vinden.
De wekelijkse repetities vangen in het voorjaar aan en kennen een onderbreking in het vakantie seizoen.

De secretaris heeft een actieve rol in het bestuur dat verder bestaat uit een zakelijk leider, penningmeester, productieleider (vacant) en vormgever/ fotograaf. Het bestuur vergadert één keer per maand in Hoorn.

De secretaris is de contactpersoon van de toneelgroep, is betrokken bij de keuze van de productie en houdt zich bezig met de publiciteit. Hij schrijft teksten voor publicitaire doeleinden en onderhoudt contacten gericht op redactionele aandacht in kranten, tijdschriften en andere media. Belangrijk is natuurlijk affiniteit met theater en toneel.
De maandelijkse vergaderingen (behalve de vakantieperiode) zijn op de tweede dinsdagavond van de maand of anders in onderling overleg. De overige werkzaamheden zijn onregelmatig.