Altijd in beweging
Get Adobe Flash player

Gastenboek

Schrijf hier een nieuw bericht voor ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.112.70 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
67 berichten.
Jhon uit O schreef op 24/11/2019 om 20:01
Ik heb altijd bewondering voor mensen die buiten hun comfortZone gaan . . En daar ben ik dan weer graag getuige van . Hoewel me dat qua tijd niet altijd lukt. In dit geval dus wel. En blij dat ik geweest ben. Mooi stuk , goed gedaan. 👍 succes nog even volgende week
Sjarissa de Sjong 😉 uit Spijkenisse schreef op 19/11/2019 om 18:37
Afgelopen zondag 17-11 het grote genoegen gehad te kijken naar "Met grote blijdschap".
Als je het nog redt een van de laatste voorstellingen mee te pakken zal je geen spijt hebben. Na een stukje rijden van Spijkenisse/ Rotterdam richting Enkhuizen met volle teugen genoten van wat de spelers in dit kleine, intieme zaaltje hebben neergezet. Potver wat een spel! Volledig geboeid met alle verlies van tijd meegenomen in dit verhaal. Super super trots op mijn vriendinnetje Petra die me daar een karakter heeft neergezet! Maar ook de andere spelers hebben mij niet teleurgesteld. Jullie waren allen goed aan elkaar gewaagd. En zo op elkaar ingespeeld zijn werpt mooie vruchten af!
Elly uit Oostwoud schreef op 01/11/2019 om 10:54
Twijfel je nog over het bezoeken van deze voorstelling? Niet meer twijfelen en gewoon gaan! Een mooie voorstelling door de cast neergezet. Een verrassende start waar goed is over nagedacht. En een compliment voor alle spelers! Het blijft boeiend tot het laatste woord is gesproken. En met een traan van de emotie die stuk los kan maken, krijgt Het Meertheater een groot applaus van het publiek. Ik wil nog wel even vermelden dat iedereen die niet op het podium staat, ook wel even in "het zonnetje" mag gezet worden. Het zag er allemaal prachtig en verzorgd uit.
Gaat u naar de voorstelling? Dan wens ik u een hele mooie avond bij deze psychologische thriller.
Sylvia uit Schermerhorn schreef op 21/10/2019 om 10:37
"Met grote Blijdschap", gezien in Café Stam in Wognum. Je blijft geboeid kijken naar deze ongemakkelijke spanning tussen de karakters......
Onvoorspelbaar in al zijn vormen.
Schouderklop aan alle acteurs!!!!
Gerda Klijn-Floris uit Hoorn schreef op 20/10/2019 om 21:33
Geweldig genoten van de voorstelling op zondagmiddag bij cafe Stam in Wognum.
Fantastische acteurs, spannend verhaal, echt top.
Chris van de Pol uit Hoorn schreef op 18/10/2019 om 12:21
Nieuwsgierig legde ik een bezoek af aan de nieuwe voorstelling van Het Meertheater "Met grote Blijdschap" op 05/10. Ik had namelijk het jaar hiervoor met "Het Diner" meegespeeld als gérant. Wel, wat is dit een spannende voorstelling! Top toneel! Goed gespeeld door alle 4 de acteurs. De 5e acteur had mijns inziens zich nog wat meer als een 'beest' kunnen gedragen. Ik heb ook duidelijk weer de hand gezien van regisseur RJ in dit toneelstuk. Ik kom nog eens kijken met vrienden in 't Stamhuis in Purmerend op 01/12.
Trees Holla uit Zwaag schreef op 17/10/2019 om 17:26
Zondag 6 oktober heb ik samen met een goede vriendin genoten van het toneelstuk: "Met Grote Blijdschap", naar het boek van Kim van Kooten.
Wat een cadeautje. Het pakhuis is een mooie locatie, het decor was prachtig en de 5 spelers geweldig. Het stuk begon en eindigde heel verrassend. Heel goed acteerwerk,....voor mij waren het echt proffesionals.
Echt GENOTEN.
Bedankt
Ed en Tineke uit Hoorn schreef op 15/10/2019 om 11:38
Wij waren zondag 6 oktober in het Pakhuis en keken naar het prachtige stuk Met grote blijdschap. We waren echt onder de indruk van het niveau van de spelers, zo natuurlijk, inlevend en tekstvast! En het is een aangrijpend verhaal dat je vanaf de eerste minuut in spanning houdt. Een mooi decor en een verrassend eind.
Een betere besteding van deze regenachtige middag hadden we niet kunnen bedenken. Onze complimenten!
Menno uit Deventer schreef op 14/10/2019 om 14:17
** Met grote blijdeschap - 6-10-2019
Ik heb enorm genoten van dit toneelstuk. Je wordt ingezogen in het drama dat de 5 getalenteerde toneelspelers naar voren brengen. Ondanks dat het behoorlijk beladen stuk is zitten er ook nog wat grappige en eveneens ontroerende momenten in,dat maakt het levensecht.
De einde is mooi gedaan, en het leuke ervan is dat het wat aan de fantasie van de toeschouwer over laat.
Adembenemend!!
Anoushka uit Obdam schreef op 13/10/2019 om 22:26
Alweer een week geleden jullie stuk gezien in het pakhuistheater. Doordat het theater een intiem contact heeft door de vlakke vloer zat je er door het natuurlijke inlevende spel er nog meer in. Het stuk liep heerlijk vlot in elkaar over. Het decor was daarbij een goed ontwerp. De volgende voorstelling, ik ben er nieuwsgierig naar.
Nanda uit Ursem schreef op 12/10/2019 om 19:19
Jeetje! Wat een voorstelling! Zeker geen amateur niveau! Zat met behoorlijke kriebels naar jullie te kijken, positief maar ook negatief.. Wat een spanning nemen jullie mee in de rollen, complimenten aan de hele cast! Ga niks verklappen, maar heb ontzettend genoten! Xx
Monique uit Obdam schreef op 11/10/2019 om 22:38
Met groot genoegen het stuk Met Grote Blijdschap gezien. Het decor geeft je echt het gevoel van een afgelegen plek in de Ardennen. De spanning rond het geheimzinnige schuurtje wordt goed opgebouwd. Jullie waren allemaal erg overtuigend in je rol. Stugge Ad met zijn issues. Sociopatische Els. Ik denk dat iedereen in de zaal zich op sommige momenten net zo ongemakkelijk voelde als die arme Mieke en Luc. Ik heb geen seconde gemerkt dat ik naar amateur toneel zat te kijken. Veel plezier met jullie tournee!!
Tiny Glorie uit Heerhugowaard schreef op 11/10/2019 om 19:38
Wat een goed gespeeld stuk !!
Zondagmiddag genoten van alle acteurs.
Veel succes nog de komende 8 keer.
Sandra uit Obdam schreef op 11/10/2019 om 18:43
Op een winderige, regenachtige zondagmiddag gekeken naar jullie voorstelling 'Met grote blijdschap'. Beter kon niet! Genoten van jullie spel, wat er voor zorgde dat je er helemaal in zat en wilde weten hoe het verder zou gaan. Zeker in het gedeelte voor de pauze. Heel goed gedaan! Veel succes met de volgende voorstellingen!
Bianca uit Obdam schreef op 11/10/2019 om 17:20
Afgelopen zondag de blijde boodschap van het meertheater bezocht.
Ik heb super genoten van het stuk. Jullie speelden de personen niet maar jullie waren het!!!
Van het begin tot het eind zat ik er helemaal in.
Nog veel plezier en toi, toi toi voor de komende voorstellingen.
Karin Baas uit Obdam schreef op 11/10/2019 om 16:51
Wat heb ik genoten jl zondagmiddag van dit geweldige, mooie en ontroerende toneelstuk. Ongelooflijk knap gespeeld en complimenten ook voor decor. Het is een stuk wat zeker “blijft hangen” Heel veel succes met jullie voorstellingen, jullie verdienen nog 8x uitverkocht huis!
Chantal Schipper uit Obdam schreef op 11/10/2019 om 16:48
Afgelopen zondag naar Het Pakhuis in Hoorn geweest. Daar werd 'Met grote Blijdschap' gespeeld. Wat een goed stuk! Echt een aanrader om heen te gaan.
Het stuk boeide enorm. De blikken en woorden raken je. Je wilt weten hoe het afloopt. Complimenten voor de acteurs!
Nu nog acht voorstellingen. Veel plezier en succes.
Marleen Bruin uit Obdam schreef op 10/10/2019 om 20:37
Afgelopen zondag het stuk 'Met grote blijdschap' gezien, door jullie gespeeld in het Pakhuis in Hoorn. Ik heb er erg van genoten! Het acteerwerk was heel goed en natuurlijk. Soms wil ik met een toneelstuk nog wel eens afdwalen, maar jullie kregen het voor elkaar om me helemaal mee te nemen in dit prachtige stuk. Complimenten! Heel veel plezier met jullie tournee!
Ysabel Meppelink uit Bovenkarspel schreef op 12/11/2018 om 10:32
Genoten van een verrassende en knap gespeelde voorstelling 'Het Diner' van Herman Koch in het Polanentheater in Amsterdam. Overigens een geweldig uitgekozen locatie!
Chapeau voor de acteurs en de organisatie. Ik vraag mij altijd af na zo'n voorstelling waarom ik dit niet vaker doe. Zeker een aanrader om naar toe te gaan. Doen dus!
Joop en Riet uit Hoorn schreef op 12/12/2016 om 18:58
Mensenkinderen

In Hauwert werd op 19 november j.l. het enige toneelstuk dan Han Voskuil schreef, opgevoerd.
Wij werden hierop door Peter geattendeerd en dachten wij gaan hier heen en nemen iemand (tante Sjaan, 88 jaar oud) mee, en zo geschiedde.
Wij hebben vanaf de eerste (stille) minuut tot aan het einde volop genoten van de fantastisch goed spelende toneelspelers die deze herkenbare tragikomedie, een huwelijksdrama ten tonele brachten. Het bijzondere deze avond was dat iemand op de leeftijd van bijna 89 jaar, spontaan zonder dat te beseffen, de uitdrukking riep:
Oh, mensenkinderen!

Onze dank voor deze mooie, bijzondere en onvergetelijke avond!
Wij wensen jullie voor de toekomst veel succes toe.

Joop en Riet Ruiter
en tante Sjaan