Altijd in beweging
Get Adobe Flash player

Recensie ‘Blaffen naar de maan’

Het Noordhollands Dagblad schreef naar aanleiding van de première: ‘Wat deze voorstelling betreft mag men het een indrukwekkende prestatie noemen dat de nieuwe toneelclub zo adequaat vorm heeft gegeven aan Frenkel Franks figuren’.

En:

Dat was het heel sterke punt van deze voorstelling: haast nooit gezien dat in een amateur-voorstelling de karakteruitbeelding zo overtuigend was’.

Een selecteur van Theaterwerk beoordeelde in een rapport de toneelgroep als volgt:

‘Het Meertheater is een sterke, ambitieuze amateur-groep met potentie. De kracht van het verhaal, een sterke analyse van de regie en de kwaliteit van de spelers zorgen er voor dat je als kijker geboeid blijft kijken. Er worden mooie momenten gezien. De tekst loopt goed en de dialogen zijn scherp. (..)
Er is over het algemeen goed gecast. Behalve de goede spelers in de hoofdrollen worden er ook sterke bijrollen gespeeld. De spelers weten waarmee ze bezig zijn en de tekstbehandeling is sterk. Er wordt absoluut met groot enthousiasme gespeeld. Ook een complimentje over de goede articulatie van de spelers. Dat kom je weinig tegen in het amateur-circuit’.