Altijd in beweging
Get Adobe Flash player

Theatermenu

brasserie Velius

Brasserie Velius

René Stam van Brasserie Velius merkte vorig jaar tijdens de voorstellingen van “het Meertheater” dat er bij hem veel mensen voorafgaand aan de voorstelling een hapje kwamen eten.

We hebben daarom voor dit jaar samen een actie op touw gezet om een ieder die een van de komende voorstellingen van onze toneelgroep bezoekt in de gelegenheid te stellen een heerlijk avondje uit te beleven.
U kunt dan, voorafgaand aan het bezoek van ‘Mensenkinderen’, tegen een vriendelijk bedrag bij Velius van een heerlijke maaltijd komen genieten.

Op vertoon van Uw reservering heeft voor de uiterst lage prijs van € 16,50 een geweldig 3-gangen menu. Voor dit bedrag heeft U de keuze uit: mosterd- of tomatensoep / kipsaté of Veliusburger, beiden met frites en salade / kopje koffie of thee.

Wilt U wel even minimaal 2 dagen van tevoren reserveren (0229-246110 of online ) en daarbij Uw naam, telefoonnummer, aantal personen en het theater en datum van de voorstelling vermelden?
De medewerkers van Velius zorgen er dan voor dat U op tijd naar de voorstelling kunt vertrekken.

Ook bestaat de mogelijkheid om binnen 14 dagen na afloop van de voorstelling op vertoon van Uw toegangsbewijs alsnog van deze aanbieding te komen genieten als het theater wat verder van Hoorn verwijderd is. (b.v. Heerhugowaard en Enkhuizen)
Bewaart U dan dus Uw entreebewijs goed.
 
Wij hopen dat U met dit initiatief een fantastische avond heeft.
Van onze kant zullen we er in ieder geval alles aan doen om dit waar te maken.
 
Restaurant  Brasserie Velius is gevestigd aan de Gedempte Turfhaven 23 1621 HD te Hoorn.
Website: www.brasserievelius.nl